DJ Max Technika Club Indonesia
WELCOME BACK~

[ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  kevinayP on Thu Nov 04, 2010 8:59 pm

See? I told Shun that the game doesn't have ANY touch-screen. You have to PRESS the 6 buttons (those sliced plastics). Well, I don't know if it's fail or not - I'll at least give it a try first next January. I mean, at least some of the soundtrack is pretty good for me. Planning on playing it in either Timezone Cathay Cineleisure Orchard or Zone X AMK Hub... Maybe the machine in AMK Hub is laggy? My friend also said the plastic is not too comfortable to press... and incidentally he also played in Zone X AMK Hub. I'll try the machine in Zone X Lot 1 in Choa Chu Kang as well. And yeah, Jubeat is another interesting game I want to try out but that's out of the topic of this thread. ^^;

kevinayP
Amateur DJ

Posts : 70
Points : 73
Reputation : 0
Join date : 2010-09-04
Age : 23
Location : Jakarta

View user profile http://www.vocaloidism.com/

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  Hakeru on Fri Dec 10, 2010 4:33 pm

Mozarc udah ada di Mall of Indonesia loh ...

Hakeru
Trainee DJ

Posts : 34
Points : 36
Reputation : 0
Join date : 2010-11-16
Location : Jakarta Selatan

View user profile

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  DJ_Shun on Sat Dec 11, 2010 4:16 pm

Hakeru wrote:Mozarc udah ada di Mall of Indonesia loh ...

eh buset! Funworld juga? edan Funworld!!!

_________________



DJ_Shun
DJ Max Technika Indonesia Administrator [LEADER]

Posts : 994
Points : 4715
Reputation : 3419
Join date : 2010-03-02
Age : 22
Location : jakarta

View user profile http://djmaxtechnika.pro-forum.co.uk

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  Hakeru on Sat Dec 11, 2010 10:55 pm

DJ_Shun wrote:
Hakeru wrote:Mozarc udah ada di Mall of Indonesia loh ...

eh buset! Funworld juga? edan Funworld!!!

iya , funworld juga Cool

kayaknya funworld lagi mau update arcade besar2an nih :p
*berdoa biar jubeat juga ada*

Hakeru
Trainee DJ

Posts : 34
Points : 36
Reputation : 0
Join date : 2010-11-16
Location : Jakarta Selatan

View user profile

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  DJ_Shun on Mon Dec 13, 2010 4:01 pm

@hakeru : jubeat taun depan...

_________________



DJ_Shun
DJ Max Technika Indonesia Administrator [LEADER]

Posts : 994
Points : 4715
Reputation : 3419
Join date : 2010-03-02
Age : 22
Location : jakarta

View user profile http://djmaxtechnika.pro-forum.co.uk

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  DJ.CLEMZ on Thu Dec 16, 2010 12:15 am

EH MOZARC UDAH ADA DI JAKARTA?BISA PAKE KARTU G?AKU UDAH ADA BELI DARI SINGAPUR NIIIH!!!

DJ.CLEMZ
newbie DJ

Posts : 3
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 2010-12-15
Age : 21
Location : Jakarta,Singapore

View user profile

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  sr3ck on Sat Dec 25, 2010 12:05 am

udah ada di pim 1 barusan gw maen behhh mantep ketagihan wkowkowkowko
bener ampir mirip sama o2jam tp sayang ga ada spasinya n jarak setiap notnya jauh jauh bgt jadi siap siap jari jari kita pegelnya bukan maen beruntunglah yg punya jari panjang hahahaha
o iya satu lagi td kan bener bener hari pertama tuh mesin dtg n sekalian tes gitu n suaranya sumpah kecil bgt gw cari cari colokan buat hedset kaga ada, gw minta gedein akhirnya digedein tp ga gede gede amat, minta digedein lagi eh katanya ga boleh ini udah paling maksimal katanya soalnya takut ganggu game yg laen whatdeziggggg ga asik dahhhh
posisi penempatannya menurut gw kurang strategis coz bener bener deketan bgt sm jubeat, technika, drummania, gitar jadi klo semua mesinnya ada yg maen behhh ga konsen abissss
sama satu lagi nih itu mesin goyang goyangnya minta ampun jadi si kaki kakinya tinggi sebelah gitu kayanya tuh mesin 2nd deh

btw beli kartunya dimana yah mau dongggg klo emg jauh gw nitip plissss

sr3ck
newbie DJ

Posts : 6
Points : 8
Reputation : 0
Join date : 2010-12-05

View user profile

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  DJ.CLEMZ on Sat Dec 25, 2010 11:20 am

haha aku udah sering maen kok di singapur.lagu paling susah namanya ''sacred''(expert),mean lagu itu tangan langsung seperti mau copot.

DJ.CLEMZ
newbie DJ

Posts : 3
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 2010-12-15
Age : 21
Location : Jakarta,Singapore

View user profile

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  Sponsored content Today at 9:11 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum