DJ Max Technika Club Indonesia
WELCOME BACK~

[ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

[ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  Genya Arikado on Sun Oct 24, 2010 1:26 pm

O2Jam player should be happy playing this Arcade version of 6 button game with O2Jam style(except the space button)!! This game is just release recently at Taiwan GTI Asia Taipei Expo 2010.

Game Style : DJ Max Portable,O2Jam and Beatmania.
Button : 6 button panel

Official Website : http://hypaa.com/mozarc/english/index.html
YouTube Gameplay : http://www.youtube.com/watch?v=7aQQf7Fizf0&feature=related

Untuk pemain O2Jam, game ini pasti mudah...hehe...
Ayok semuanya!! request ke berbagai cabang arcade untuk beli game baru ini!! XD


Last edited by Genya Arikado on Thu Nov 04, 2010 9:13 pm; edited 1 time in total

Genya Arikado
Trainee DJ

Posts : 41
Points : 49
Reputation : 0
Join date : 2010-10-01
Age : 26
Location : Singapore

View user profile

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  DJ_Shun on Sun Oct 24, 2010 2:37 pm

kalo gak salah FunWorld uda mesen game ini juga deh... waktu itu dia bilang mau datengin 1 game rythm jga.

_________________



DJ_Shun
DJ Max Technika Indonesia Administrator [LEADER]

Posts : 994
Points : 4715
Reputation : 3419
Join date : 2010-03-02
Age : 22
Location : jakarta

View user profile http://djmaxtechnika.pro-forum.co.uk

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  Genya Arikado on Sun Oct 24, 2010 3:34 pm

Funworld mana? CP tak ada... Pluit Junction pun tak ada...<<kalau tak salah..jarang ke Pluit Junction...

Genya Arikado
Trainee DJ

Posts : 41
Points : 49
Reputation : 0
Join date : 2010-10-01
Age : 26
Location : Singapore

View user profile

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  DJ_Shun on Sun Oct 24, 2010 3:35 pm

Genya Arikado wrote:Funworld mana? CP tak ada... Pluit Junction pun tak ada...<<kalau tak salah..jarang ke Pluit Junction...

kan uda gw bilang baru mesen.... datengnya ya gak tau kapan..

_________________



DJ_Shun
DJ Max Technika Indonesia Administrator [LEADER]

Posts : 994
Points : 4715
Reputation : 3419
Join date : 2010-03-02
Age : 22
Location : jakarta

View user profile http://djmaxtechnika.pro-forum.co.uk

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  Genya Arikado on Sun Oct 24, 2010 3:36 pm

DJ_Shun wrote:kalo gak salah FunWorld uda mesen game ini juga deh... waktu itu dia bilang mau datengin 1 game rythm jga.

lu bilang "kalau gak salah FunWorld uda mesen game ini juga deh" i thought that you said this Funworld already had the game LOL =.=' i think it going to be next year...

Genya Arikado
Trainee DJ

Posts : 41
Points : 49
Reputation : 0
Join date : 2010-10-01
Age : 26
Location : Singapore

View user profile

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  DJ_Shun on Sun Oct 24, 2010 3:38 pm

i said "mesen" so this game pastinya belom ada.. =.="

but i really want to try this game... i love that holy knight!

_________________



DJ_Shun
DJ Max Technika Indonesia Administrator [LEADER]

Posts : 994
Points : 4715
Reputation : 3419
Join date : 2010-03-02
Age : 22
Location : jakarta

View user profile http://djmaxtechnika.pro-forum.co.uk

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  Genya Arikado on Sun Oct 24, 2010 3:39 pm

maklum anak indon yg sesat di luar negara...

EDIT: oh itu mesen itu pesan bukan "Machine"
LOL

Genya Arikado
Trainee DJ

Posts : 41
Points : 49
Reputation : 0
Join date : 2010-10-01
Age : 26
Location : Singapore

View user profile

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  DJ_Shun on Sun Oct 24, 2010 3:40 pm

ya ya ya... Smile


lagian ini game kan belum dirilis full.. msih DEMO.. pastinya belom ada.. palingan pemesanan uda dibuka.. dan funworld uda mesen...

_________________



DJ_Shun
DJ Max Technika Indonesia Administrator [LEADER]

Posts : 994
Points : 4715
Reputation : 3419
Join date : 2010-03-02
Age : 22
Location : jakarta

View user profile http://djmaxtechnika.pro-forum.co.uk

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  - NOX - on Sun Oct 24, 2010 8:20 pm

...gw agak tergoda nih. Walpun pasti beda ama technika, tp emg dasarnya gw suka game musik kayak gini. Semoga kalo muncul gw ga ketagihan jg deh...

- NOX -
High Class Dj

Posts : 338
Points : 357
Reputation : 4
Join date : 2010-06-06
Age : 26
Location : Jakarta Raya~

View user profile http://restless-dreamer.deviantart.com

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  Genya Arikado on Sun Oct 24, 2010 8:50 pm

Di Singapore, ZoneX AMK Hub ada 1 atau 2 mesinnya...wa tadi tak sempat pergi...
yang jalan jalan ke SG bisa ke sana main... Wink

Genya Arikado
Trainee DJ

Posts : 41
Points : 49
Reputation : 0
Join date : 2010-10-01
Age : 26
Location : Singapore

View user profile

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  kevinayP on Wed Oct 27, 2010 11:52 pm

Di Timezone Singapore ada? Kalo ga salah sih temen gw bilang di Timezone Active Cineleisure ada 1 mesin - ada lagi ya di Zone X AMK Hub sama Zone X Lot 1 di Choa Chu Kang... Tempat lain belom gw tanyain lagi. Lumayan lagi double value itu setiap hari Jumat di Timezone Singapore (bayar $50 dapet credit $100 contohnya). xD; - Gw juga mau coba nih. Gara gara shun gw jadi suka banget sama lagu Holy Knight. orz - Well, nanti Januari gw spend seminggu di Singapore pasti coba deh. xP

kevinayP
Amateur DJ

Posts : 70
Points : 73
Reputation : 0
Join date : 2010-09-04
Age : 23
Location : Jakarta

View user profile http://www.vocaloidism.com/

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  DJ_Shun on Wed Oct 27, 2010 11:54 pm

wkakak Atas gw ketagihan holy knight dia...

_________________



DJ_Shun
DJ Max Technika Indonesia Administrator [LEADER]

Posts : 994
Points : 4715
Reputation : 3419
Join date : 2010-03-02
Age : 22
Location : jakarta

View user profile http://djmaxtechnika.pro-forum.co.uk

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  qwertykibot on Thu Oct 28, 2010 12:35 am

Game Mozarc ini dibilang mudah juga ga bisa... Sempet gw dapet video-nya, dan gw kasih tau ke temen gw yang dulu jago bgt maen O2Jam-nya. Dia sendiri bilang, O2Jam member yang udah jago, dia perlu pembiasaan diri lagi...

Soalnya di O2Jam itu ada tombol spasi yang fungsinya sebagai penyeimbang untuk 3 jari kiri dan 3 jari kanan... Disini dia bilang, ga ada tombol spasi (yang biasa identik menggunakan jadi jempol kiri / kanan) ga enak banget... Susah nyeimbangin jari tangan kiri dan kanan...

Gw pribadi pernah nyoba liad YouTube salah satu lagunya, dan memang sangat tidak nyaman bermain dengan hanya 3 jari kiri dan 3 jari kanan... Plus mesin ini touchscreen pula... Tidak bisa selalu pas di tempat yang sama seperti keyboard...

Dan tambahan, kalau ga salah ingat, warna dari not yang berjatuhannya pun sama, tidak ada pembeda seperti O2Jam (biru, oranye, dan kuning). Jadi makin susah game ini...

Tapi game ini cukup menarik perhatian gw Smile Walau pada dasarnya gw dulu pemain O2Jam, tapi Mozarc tetep ga bisa 100% menggantikan O2Jam...

qwertykibot
DJ Max Technika club Indonesia Moderator [Secretary & SATPAM]

Posts : 986
Points : 1122
Reputation : 12
Join date : 2010-04-29
Age : 24
Location : Bandung, Jawa Barat

View user profile http://flowthetime.net63.net/

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  DJ_Shun on Thu Oct 28, 2010 1:04 am

yup gw setuju sama dohan.... lagunya juga gak kira kira.. antara yang easy dengan yang difficult aja beda jauh... bagaikan separation union kalo di o2jam.. antara easy sama normalnya BEDA jauh..

_________________



DJ_Shun
DJ Max Technika Indonesia Administrator [LEADER]

Posts : 994
Points : 4715
Reputation : 3419
Join date : 2010-03-02
Age : 22
Location : jakarta

View user profile http://djmaxtechnika.pro-forum.co.uk

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  kevinayP on Thu Oct 28, 2010 8:20 am

Ga bakal ada game yang bisa menggantikan O2Jam. xD - Well, ini not exactly "touch screen" juga sih. Liat kan di video-video gameplay mozarc di YouTube bagian bawah layarnya ada 6 tombol yang dipencet terus pas main? Makanya pas milih lagu juga bukan touch screen bagian atasnya, dia tetep pencet bagian bawahnya itu. Sebenernya cuman layar biasa ditambahin 6 tombol itu aja diatasnya. Gatau deh gw enak ato nggak mainnya (nanti abis coba gw review deh). xD; - Tapi yang jelas bikin gw khawatir ya itu seperti qwertykibot bilang, semua notenya warnanya sama - gw aja agak struggle mainin 6T di DJMAX Portable 3 (well udah mayan bisa sih sekarang gara gara sering latihan) - padahal di DJMAX Portable 3 udah enak banget warna warna pembeda notenya (apalagi kalo pake turntable note - yang orange sama ijo itu) - gimana main Mozarc nanti? T_T - Sama yah sama yang dibilang shun - beda easy sama normalnya ga kira kira. orz

kevinayP
Amateur DJ

Posts : 70
Points : 73
Reputation : 0
Join date : 2010-09-04
Age : 23
Location : Jakarta

View user profile http://www.vocaloidism.com/

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  DJ_Shun on Thu Oct 28, 2010 10:40 am

iya.. kalau di perhatiin baik baik ternyata touch screennya itu didalem plastiknya kev... jadi bukannya bener bener enggak touch.. sedangkan di lapisin plastik diatasnya.. tapi mungkin sensornya cuman ada di sekitar plastik yang di potong jadi 6 bagian itu....

_________________



DJ_Shun
DJ Max Technika Indonesia Administrator [LEADER]

Posts : 994
Points : 4715
Reputation : 3419
Join date : 2010-03-02
Age : 22
Location : jakarta

View user profile http://djmaxtechnika.pro-forum.co.uk

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  Genya Arikado on Fri Oct 29, 2010 12:58 pm

qwertykibot wrote:Game Mozarc ini dibilang mudah juga ga bisa... Sempet gw dapet video-nya, dan gw kasih tau ke temen gw yang dulu jago bgt maen O2Jam-nya. Dia sendiri bilang, O2Jam member yang udah jago, dia perlu pembiasaan diri lagi...

Soalnya di O2Jam itu ada tombol spasi yang fungsinya sebagai penyeimbang untuk 3 jari kiri dan 3 jari kanan... Disini dia bilang, ga ada tombol spasi (yang biasa identik menggunakan jadi jempol kiri / kanan) ga enak banget... Susah nyeimbangin jari tangan kiri dan kanan...

Gw pribadi pernah nyoba liad YouTube salah satu lagunya, dan memang sangat tidak nyaman bermain dengan hanya 3 jari kiri dan 3 jari kanan... Plus mesin ini touchscreen pula... Tidak bisa selalu pas di tempat yang sama seperti keyboard...

Dan tambahan, kalau ga salah ingat, warna dari not yang berjatuhannya pun sama, tidak ada pembeda seperti O2Jam (biru, oranye, dan kuning). Jadi makin susah game ini...

Tapi game ini cukup menarik perhatian gw Smile Walau pada dasarnya gw dulu pemain O2Jam, tapi Mozarc tetep ga bisa 100% menggantikan O2Jam...

Haha...im an ex O2Jam player too,but due to my finger excercise i have no problem co-ordinating my hand and eye Wink i can play the game easily Very Happy even without space Wink

@kevin, DJMP3 6T is too easy for me(at least it is too me;) even 8 button is a no problem to me too Wink i always play Hard mode except to make a full combo, using Normal mode.

Genya Arikado
Trainee DJ

Posts : 41
Points : 49
Reputation : 0
Join date : 2010-10-01
Age : 26
Location : Singapore

View user profile

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  kevinayP on Fri Oct 29, 2010 1:05 pm

Yeah, I'm starting to get used to the 6T buttons and can now play (at least the first and second stages in arcade - and probably a few songs on the third stage, like ZET for example) 6T and 6.2T songs kinda easily. But I kinda depend on the colors - so yeah, I don't know if I'm going to be able to play Mozarc when I go to Singapore this January since Mozarc's notes are all in gray. D: - Hard Mode in DJ Max Portable 3 is also fine with me. ;D - Can't wait to try out Mozarc though. x3 - As for 8T... Haven't tried it but I suspect that I can't last more than a few seconds... xD; - Besides, it's only available in Trilogy, right? Well, if you don't count 6.2T or 6BFX modes as 8T, that is. x3


Last edited by kevinayP on Fri Oct 29, 2010 1:11 pm; edited 2 times in total

kevinayP
Amateur DJ

Posts : 70
Points : 73
Reputation : 0
Join date : 2010-09-04
Age : 23
Location : Jakarta

View user profile http://www.vocaloidism.com/

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  Genya Arikado on Fri Oct 29, 2010 1:12 pm

kevinayP wrote:Yeah, I'm starting to get used to the 6T buttons and can now play (at least the first and second stages in arcade - and probably a few songs on the third stage, like ZET for example) 6T and 6.2T songs kinda easily. But I kinda depend on the colors - so yeah, I don't know if I'm going to be able to play Mozarc when I go to Singapore this January since Mozarc's notes are all in gray. D: - Hard Mode in DJ Max Portable 3 is also fine with me. ;D - Can't wait to try out Mozarc though. x3 - As for 8T... Haven't tried it but I suspect that I can't last more than a few seconds... xD; - Besides, it's only available in Trilogy, right? Well, if you don't count 6.2T or 6BFX modes as 8T, that is. x3

8T is from previous Portable series...with the L1 and R1 button...while i dont play base on the note colour but base on timing and the rythm. The new P3 series which had 6.2T is basically the same as 8T it is only harder to timing with the analog. Wink

Genya Arikado
Trainee DJ

Posts : 41
Points : 49
Reputation : 0
Join date : 2010-10-01
Age : 26
Location : Singapore

View user profile

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  kevinayP on Fri Oct 29, 2010 1:25 pm

Genya Arikado wrote:8T is from previous Portable series...with the L1 and R1 button...while i dont play base on the note colour but base on timing and the rythm. The new P3 series which had 6.2T is basically the same as 8T it is only harder to timing with the analog. Wink

Ah yeah, that. I refer that as "6BFX". =D - I'm currently learning how to play based on the rhythm - can already do that with some easy songs. You know I actually like 6.2T more than 6BFX (using the analog is easier than pressing L and R) - well mainly because the turntable notes are on the left and the right side of the main gear... While in 6BFX the L1 and R1 button notes are over the normal 6 buttons... orz

kevinayP
Amateur DJ

Posts : 70
Points : 73
Reputation : 0
Join date : 2010-09-04
Age : 23
Location : Jakarta

View user profile http://www.vocaloidism.com/

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  Genya Arikado on Fri Oct 29, 2010 1:53 pm

kevinayP wrote:
Genya Arikado wrote:8T is from previous Portable series...with the L1 and R1 button...while i dont play base on the note colour but base on timing and the rythm. The new P3 series which had 6.2T is basically the same as 8T it is only harder to timing with the analog. Wink

Ah yeah, that. I refer that as "6BFX". =D - I'm currently learning how to play based on the rhythm - can already do that with some easy songs. You know I actually like 6.2T more than 6BFX (using the analog is easier than pressing L and R) - well mainly because the turntable notes are on the left and the right side of the main gear... While in 6BFX the L1 and R1 button notes are over the normal 6 buttons... orz

im the reverse, i prefer the L1 and R1 button..which is more closer to both finger. rather than stretch left hand and turn the analog. Wink

Genya Arikado
Trainee DJ

Posts : 41
Points : 49
Reputation : 0
Join date : 2010-10-01
Age : 26
Location : Singapore

View user profile

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  kevinayP on Fri Oct 29, 2010 1:59 pm

Haha, using the analog is (somehow) easier for me, but different people have different preferences. xD - Anyways, back to Mozarc... You've played it, right? Where? Timezone? Zone X? Is it touch screen (at all) or is it just 6 buttons on the bottom of the screen? Any recommended songs? And which arcade do you usually go to? The last time I went to Singapore I just hang around Zone X in Dhoby Ghaut MRT Station... =T - Well, I'm going to explore more this January though. I heard the arcades at Woodlands are awesome. ;D

kevinayP
Amateur DJ

Posts : 70
Points : 73
Reputation : 0
Join date : 2010-09-04
Age : 23
Location : Jakarta

View user profile http://www.vocaloidism.com/

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  Genya Arikado on Fri Oct 29, 2010 2:15 pm

kevinayP wrote:Haha, using the analog is (somehow) easier for me, but different people have different preferences. xD - Anyways, back to Mozarc... You've played it, right? Where? Timezone? Zone X? Is it touch screen (at all) or is it just 6 buttons on the bottom of the screen? Any recommended songs? And which arcade do you usually go to? The last time I went to Singapore I just hang around Zone X in Dhoby Ghaut MRT Station... =T - Well, I'm going to explore more this January though. I heard the arcades at Woodlands are awesome. ;D

meh.. i live in Woodland, so mostly if im free i will go to Timezone @ Causewaypoint. AMK ZoneX is better, because the game there is more unique. For example there is an Battle Gundam Arcade version(the one where you need to sit inside the pod and control your robot with 2 hand and leg)

Genya Arikado
Trainee DJ

Posts : 41
Points : 49
Reputation : 0
Join date : 2010-10-01
Age : 26
Location : Singapore

View user profile

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  DJ_Shun on Fri Oct 29, 2010 2:25 pm

hey... uda mulai Out Of Topic nih... kok malah ngomongin DJMP?

_________________



DJ_Shun
DJ Max Technika Indonesia Administrator [LEADER]

Posts : 994
Points : 4715
Reputation : 3419
Join date : 2010-03-02
Age : 22
Location : jakarta

View user profile http://djmaxtechnika.pro-forum.co.uk

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  Genya Arikado on Thu Nov 04, 2010 6:29 pm

Mozarc fail...there is a 6 sliced plastic pad for you to PRESS...not to TOUCH...the sliced section in the screen is the panel for you to time your note. The game is ****ing fail...the timing is off and not that accurate for the first timer...the plastic is not nice to press...Tested at AMK Hub Zone X. jubeat is better and nicer Wink

Genya Arikado
Trainee DJ

Posts : 41
Points : 49
Reputation : 0
Join date : 2010-10-01
Age : 26
Location : Singapore

View user profile

Back to top Go down

Re: [ARCADE]Mozarc : Fall in melody

Post  Sponsored content Today at 1:56 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum