DJ Max Technika Club Indonesia
WELCOME BACK~

[GENERAL] Lord of The Rings Online (LOTRO) int'l server

View previous topic View next topic Go down

[GENERAL] Lord of The Rings Online (LOTRO) int'l server

Post  tensaigandy on Tue Jun 29, 2010 11:20 pm

siapa sih yg gak tau LOTRO ? game yg bisa dideretkan dgn game" imba macam Monster Hunter dan World of Warcraft , yg tadi nya P2P (pay to play) , bulan juli besok udah F2P (free to play)

lgsg aja dah
website resmi : Lord of the Rings Online
thread kaskus (masi sepi) : LOTRO Kaskus

FYI , download size nya
buat grafis standar , 6.62 GB
buat yg punya high-end compy n bisa grafis tingkat dewo , download nya ada yg 10 GB
dont worry , bisa di cicil kok download nya , soalnya disediain DL Manager nya sm si LOTRO

feel free to play Very Happy:D

tensaigandy
Amateur DJ

Posts : 62
Points : 71
Reputation : 0
Join date : 2010-04-06
Age : 24
Location : Depok

View user profile

Back to top Go down

Re: [GENERAL] Lord of The Rings Online (LOTRO) int'l server

Post  clubbingjen on Wed Feb 23, 2011 4:53 pm

I love Lord of the Rings Online, although I'm struggling with only having the free to play option. It seems that you need to pay to really make full use of the browser game Shocked

clubbingjen
newbie DJ

Posts : 4
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2011-02-23

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum